Kunstuitleen locatie Venlo

Na een zeer bewogen 2020 zijn we inmiddels met goede moed gestart in het nieuwe jaar. De Bonnefanten Kunstuitleen Venlo gaat dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie. We streven ernaar om vanaf 1 juli onze intrek te kunnen nemen in het nieuwe Museum van Bommel van Dam te Venlo.

 

Adres nieuwe locatie: Tijdelijke locatie (We verhuizen in mei naar onze definitieve locatie)
Bonnefanten Kunstuitleen Venlo / Museum van Bommel van Dam
Klaasstraat 38
5911 JR, Venlo

Op dit moment zijn onze vestingen gesloten vanwege de corona maatregelen.

Alternatieven voor het ophalen en ruilen van werken (na opheffing coronamaatregelen)
In de tussenperiode bieden we tot 1 juli 2021 de volgende alternatieven aan:

 • Werken ophalen en ruilen bij infopunt Museum van Bommel van Dam – Venlo
  Je kunt werken reserveren via onze website. Deze werken kun je iedere dinsdagavond afhalen bij het infopunt van Museum van Bommel van Dam tussen 18.00 en 20.00 uur. Een van onze dependance beheerders zal daar aanwezig zijn. Wij berichten je wanneer de werken daar klaar staan. De door jou gehuurde werken kun je dan ook inleveren.
 • Werken ophalen en ruilen bij Bonnefanten Kunstuitleen – Roermond
  Onze Kunstuitleen dependance in Roermond hanteert tot 1 juli op zaterdag verruimde openingstijden om de abonnees uit Venlo van dienst te kunnen zijn. Ook hier kun je gereserveerde werken ophalen en ruilen.
 • Openingstijden dependance Roermond:
  – Vrijdag:        13.00 uur – 16.00 uur
  – Zaterdag:    10.00 uur – 17.00 uur


Behouden van huidige kunstwerk(en) tot 1 juli 2021
Wanneer bovenstaande alternatieven niet tot de mogelijkheden behoren, dan kun je het gehuurde werk op dit moment zonder toeslag in huis houden tot 1 juli 2021. Kies je voor deze optie laat het ons weten via mail: lenting@bonnefanten.nl.

 

Vragen en meer informatie
Uiteraard hopen we de lockdown snel achter ons te laten en je weer van dienst te zijn de coronamaatregelen. Indien je nog vragen hebt horen we die graag. We zijn te bereiken via mail: depven@bonnefanten.nl en kunstuitleen@bonnefanten.nl.