bonnecurator —

Kunstenaar
Daan de Haan

Met een voorliefde voor stillevens én fotografie heeft Jasper zijn hart verloren aan het werk van Tineke Stoffels. Klassieke taferelen, maar dan anders.
Kijk je mee?

De zalen in The Absence of Mark Manders kunnen worden beschouwd als ruimtes uit het gebouw. De kunstenaar heeft de werken ‘achtergelaten’ in drie verschillende gebieden: eerst komt de bezoeker in De huiskamer, daarna in Het museum, en tenslotte in Het atelier. Volgens Manders kunnen alle werken omgewisseld worden, en ook in een andere context staan: ‘zoals woorden in een zin ook in verschillende combinaties gebruikt kunnen worden’. In de tentoonstelling loop je door het zelfportret van Manders. Op de plek waar hij ‘gedacht en gehandeld heeft’. De kijker komt hierdoor heel dichtbij de kunstenaar.

“Kijken naar Mark Manders is hard werken, en vervolgens beloond worden”

De selectie van Jasper

De zalen in The Absence of Mark Manders kunnen worden beschouwd als ruimtes uit het gebouw. De kunstenaar heeft de werken ‘achtergelaten’ in drie verschillende gebieden: eerst komt de bezoeker in De huiskamer, daarna in Het museum, en tenslotte in Het atelier.

BONNECURATOR

Bekijk ook

Word abonnee

Wil jij net zoals Jasper ook mooie kunst aan de muur hebben hangen voor een betaalbare prijs? Word abonnee bij de Bonnefanten Kunstuitleen. Dit kan al vanaf €5 per maand.